Leveringsvoorwaarden

 Leveringsvoorwaarden 1
Indien huurder doorverhuurd aan derden is Brugmans Springkussenverhuur nimmer aansprakelijk voor misverstanden over tijd, locatie en faciliteiten niet doorgegeven door bemiddelaar. Als contractant geld altijd de rechtstreekse huurder.

Brugmans Springkussenverhuur behoudt het recht vervangende items te leveren indien er sprake is van schade aan gehuurde items en levert ten allen tijde een zo gelijk mogelijk artikel.

Huurder dient de attracties te gebruiken overeenkomstig de bestemming. Bij de attracties zit een verlengkabel/haspel.

Brugmans Springkussenverhuur behoudt het recht gehuurde attracties te verwijderen van evenement indien er sprake is van gevaar aan materiaal of medewerkers.

Brugmans Springkussenverhuur is verplicht de verhuurde items te leveren in goede staat. Op al onze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

U komt het springkussen zelf ophalen
Afhalen kan eventueel een dag eerder en terug brengen een dag later indien niet elders verhuurd. Huurder dient alle gehuurde materialen zelf af te halen en terug te brengen in Zijtaart bij Brugmans Springkussenverhuur.

Huurder zorgt voor deugdelijk vervoer van het gehuurde materiaal welke toereikend is en veilig. Het niet kunnen meenemen van materialen geldt niet als overmacht.

Wanneer Brugmans Springkussenverhuur helpt bij in- en uitladen van de auto/aanhangers zijn wij niet aansprakelijk te stellen voor schade als gevolg hiervan.

Verzorging/opzetten/afbreken van materialen
Bij verzorging  van uw evenement, het opzetten/afbreken van materialen berekenen wij € 25,00 per persoon per uur. Daarbij gaan wij er vanuit dat u voldoende stroom beschikbaar heeft, niet verder dan 20 meter vanaf onze elektrische apparaten.

Als u het springkussen niet kan komen ophalen, kunnen wij deze uiteraard ook bezorgen. Hiervoor berekenen

wij u de volgende kosten:

Bezorgen en ophalen € 40,- voor de deur geleverd (max 15 km)

Bezorgen, ophalen, opbouwen en afbreken € 50,- (max 15 km)

Daarnaast betaald u de kosten voor het springkussen zoals bij de kussens is aangeven. Buiten een straal van 15 km, rekenen we voor iedere extra km € 0,50. Voorbeeld: u woont 25 km weg, dan berekenen we voor bezorgen en ophalen € 30,00 + 10 km x 4 x 0,50 = € 50,00 ,deze bedragen zijn exclusief BTW

Huurder/klant zorgt voor de te leveren faciliteiten zoals stroom, ruimte.